Post by tiowelperpvabmobs on Feb 24, 2022 15:16:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hills of Steel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hills of Steel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira više primogema ▞▞▞
▞▞▞ Hills of Steel 2022 version ▞▞▞
To je nevjerojatna igra. Preuzeti sada
Njegovo je sjajno, ali pronalaženje karata za nadogradnju epskih tenkova je tako teško i toranj treba pojačati da je tako slab, da, to je sve
Ovo je zabavna i jednostavna igra.
hs
Nako nije losa
Dobra igra za djecu. Želim ovoj igri dati 5 zvjezdica koje nisam dao. Uklonite komercijalne oglase koji su previše prljavi jer djeca igraju ovu igru. Stoga vas molim da uklonite te vrste oglasa i dat ću vam 5 zvjezdica ⭐⭐⭐⭐⭐ pa to popravite što prije.
Izuzetno razočaran, igra nije bila zabavna i šefovi su nastavili pucati na mene, ali ja nisam mogao pucati na njih jer su me nastavili tjerati na jedan kotač zvani wheelie. Deinstalirano. Molim vas, nemojte se igrati, korisnička služba je također loša.
Mrzim tamošnje šefove koji nisu dovoljno TANKY. Želim da ažuriraš šefove. Zato što ih mogu samo pogoditi svojim tenkom pa vas molim da ažurirate šefove
To je najbolja igra koju sam ikad igrao, ovo je tako super 👌 Hvala superplus-u za izradu ovog remek-djela.
Hills of Steel Aksyon lgo
UŽASNO moj tenk ostaje okrenut bačvom u nebo Mrzim to
Plati se samo za pobjedu, oni vam samo daju pobjedu na početku, a ostalo ćete jednostavno izgubiti, nemojte preuzimati ovu igru.
Ova igra je nevjerojatna! Mogućnost ponovnog igranja ove igre je ogromna s dodanim multiplayerom. Bilo bi sjajno vidjeti 3vs3 u bliskoj budućnosti. Možda sezonska propusnica, a možda i način igre tipa neprijateljske zastave ili nešto slično? Već mi se sviđa igra, teško ju je odbaciti, nastavite dodavati nove tenkove i ovoj igrici.
Ova igra se sama instalira za pokretanje pri pokretanju. Čak i ako ponovo pokrenem telefon i ne otvorim igru ona radi?!?! Zašto?! Ovo nije prihvatljivo!! Imam stotinke igara da svaka igra radi da bi mi se telefon jednostavno srušio!!
Ovaj dron kada ga koristi protivnik moj telsa tenk ga napada i nakon ubijanja drona telsa i dalje napada zrak i protivnik sada ne dobiva štetu, ali struja u telsinom pištolju i dalje napada protivnika, ali protivnik ne dobiva nikakvu štetu tipka metka također ne radi molim popravi ovu grešku. ok hvala na odgovoru
Igra je vrlo cool, ali možete dodati neke super moći. Ovako: Cobra ispusti zmiju Cobra, Phoenix leti 5 sekundi Aarach ispusti male pauke, Joker dobije dodatni život jer se zove Joker. Ali igra je jako COOL.
Moj ćaća je htjeo igrat
sama igra je ok. Primijetio sam da se u drugim recenzijama i video zapisima igranja sustav nadogradnje vrlo razlikuje od onoga kakav je sada. Nisam siguran je li to utjecalo na moje iskustvo, ali svatko koga sam poznavao 1v1 ili 2v2 imao je znatno više hp/štete nego ja. To otežava stvarno biti konkurentan. kada bih mogao individualno nadograditi brzinu/oklop/oštećenje kao što je to bilo tada bi se ovaj problem mogao riješiti. Ili možda ne znam o čemu pričam.
Soccer Super Star - Futbol Deportes ymct
Prilično loše... zašto biste se mogli pitati... pa, glavni tenk je previše naporan i tenkovi koje možete kupiti su preskupi, a zdravlje je također prilično loše u 90% vremena kada sam išao da se zaustavim pored neprijatelja i zakotrljao bi se u tamo tenk i još jedan, također nišan je užasan oko 95% 9 puta kada se pokušavam pomaknuti i postaviti svoj tenk kako treba pucati
Zašto si nerfirao tenk škorpiona...on je skoro neupotrebljiv. Molim te popravi.
To je zabavna igra koja ublažava stres i zabavna je zabavna zabava zabavna zabava koju trebate igrati upravo sada zove se hills of steel
Igra je dobra, ali programerima nedostaje osnovni osjećaj za mehaniku igre. Trebali bi znati da spremnik nije napravljen od zraka. Programeri bi trebali prestati kopirati mehanizam igre hill climb i trebali bi napraviti neke svoje.
Sjećam se kada sam igrao ovu igricu u 4. razredu
Hills of Steel Δράση oude
Možete li napraviti tako da spremnik ne stoji u kotačima 30 sekundi? Ogroman pad.
Sviđa mi se ova aplikacija, mislim da je ovo moje djetinjstvo kad sam imao 9 godina, igrao sam je na tabletu hvala što ovo nisam izbrisao iz play trgovine
To je moja groznica. hvala ti somach . igram iz zabave. dajem 5 zvjezdica ⭐. Već ću te pretplatiti. 😃😃😃😃😄😄😄😄. Zabavljam se jako jako. Ti si moj dobar programer igre. Molim te daj mi novi tenk.😄😄😃😃.
ako vam se sviđa igra u kojoj se igrate s ljudima koji imaju tenkove koji vas mogu ustrijeliti, ovo je igra za vas. jedini način na koji možete napredovati je kupnja sanduka stvarnom valutom. stvari ovu igru.Sviđa mi se igra samo što me svaki put kad vozim naprijed ili ako me upucaju natjeraju na točku i onda je teško izaći iz nje jer ne postoji način da ciljam i jedini način da pogodim svog neprijatelja je ako Ja pucam gore i samo se nadam pa molim da mi olakšate kako vas ne bi prisilio na vožnju s kotačima
Ova igra je lijepa ali grafika nije stvarna
Prije je igra radila odlično, ali sada se neće otvoriti kao da je zamrznuta. Zašto?
Hills of Steel Toiminta ctx
U početku sam stvarno uživao u ovoj igri. Spremnici su bili izuzetno dobro izbalansirani i stvaralo je veliku ovisnost. ALI, ubrzo sam shvatio da ovo nije online igra, već samo pametan lažnjak. Ako isključite internet tijekom igre, nastavit će se kao i obično. Poruka koja se pojavljuje ako pokrenete igru bez spajanja na internet kaže da se ne može spojiti na poslužitelj. To je samo zato da vaš WiFi ostane uključen i da vam mogu reproducirati oglase.
Nemojte preuzimati. PTW od samog početka. Stvarno sporo i dosadno podizanje razine jer jedini način je pvp, a morate igrati ljude koji su platili da bi dobili povlastice, tako da pobjeđujete samo svakih nekoliko igara što cijelo iskustvo čini samo masivnim sporim grindom. Pomislili biste s obzirom na količinu reklama da Devs-ima ne bi trebali IAP-ovi baš toliko. Nažalost, samo još jedan za dugi popis rasprodanih Dev-a.
Najbolja je
Dobra ideja. Ali napredovanje je preskupo.
Hills of Steel Action qes
To je izvrsna igra, ali mislim da da bi bila bolja mora imati više načina za pvp mod
Spremi oblak radi drugačije od bilo koje druge igre i moj napredak je izgubljen bez upozorenja
Općenito, ideja igre je odlična, ali zašto biste u ovoj igri lagali o multiplayeru? kad sam vidio da sam se jako razdražio i ponovno skinuo igru, ali nije multiplayer, samo generirate nasumična imena i kada minimiziram igru, pričekam malo i ponovo je uključim, igra uopće ne napreduje. Multiplayer uopće ne funkcionira tako, idk ako je uopće dopušteno lagati o igri tako u opisu igre.
Nekako zabavno. O.P Pokreti snage. Oh i prisilni oglasi svaki drugi meč, koji se ne može preskočiti. Više vremena za gledanje oglasa u odnosu na igranje. Deinstalirano. Sry.
Zaista uživam u ovoj igri, ali volio bih da su samo dvije stvari različite. Volio bih da nema prijateljske vatre s posebnim sposobnostima i volio bih da možete ponovno igrati ili odabrati partnera poput liste prijatelja i igrati se s njima.
Volim ovu igru, ali mislim da to nije igra za više igrača, uvijek iznova dobivate iste protivnike, samo zapamtite ime koje ćete vidjeti.
Cool igra